Kaspers Projecten


Onze werkwijze

Na afloop van een gesprek stellen wij graag een advies en een vrijblijvende prijsopgave op. Ingeval van goedkeuring van de opdracht wordt het pand ingemeten en komen achtereenvolgens de volgende fases aan bod: voorbereiding, realisatie en oplevering.

Blastrac ride-on machine

blastrac.jpg

Wij zijn één van de weinige Nederlandse bedrijven die in het bezit zijn van een Blastrac ride-on machine. Deze machine zorgt ervoor dat wij snel en vakkundig alle soorten vloeren kunnen verwijderen.

Niet alleen vloerbeddekking, maar ook parket en hardgebakken tegelvloeren. Bijkomend voordeel van deze machine is dat wij in theorie 7.500 m² vloerbedekking op één dag kunnen verwijderen.

Oude of slechte vloeren renoveren

Ook oude of (zeer) slechte vloeren kunnen wij uitstekend renoveren. Door het gebruik van onze egalinepompen zijn wij in staat om snel veel materiaal aan te brengen waardoor wij de slechtste vloeren legklaar of vlak kunnen maken. Met onze grootste pomp zijn wij in theorie in staat om 2.500 tot 3.000 m² per dag te egaliseren. Deze pomp kan 3.000 kg egaline per uur verwerken!

Weinig last voor u

Het grootste voordeel voor u als klant is dat u er relatief weinig last van heeft omdat alles buiten gebeurt. Het materiaal wordt buiten bewerkt en met slangen naar binnen getransporteerd. Dit kan zelfs tot zeven verdiepingen hoog!

Afbeelding

pomp.jpg