Kaspers Projecten


Productaanbod

U kunt bij ons terecht voor al uw vloer- en raamdecoratie, zowel voor het verwerken van de producten als het leveren. Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten die onze visie ondersteunen: kwaliteit, service en dienstverlening voor een eerlijke prijs!

Vloerbedekking

InterfaceFlor
InterfaceFlor

InterfaceFlor is wereldwijd marktleider op het gebied van modulaire vloerbedekking (tegeltapijt). De collectie biedt een rijke keuze aan tapijttegels in diverse kleuren en texturen en kunnen afgestemd worden op uw wensen en behoeften.
Bezoek de website

Enia
Enia

Al meer dan 200 jaar is Enia toegewijd aan het creëeren van inspirerende interieurs, voor mensen die de juiste ambiance voor wonen en werken waarderen. Enia biedt zowel een collectie aan voor thuis als voor zakelijke omgevingen.
Bezoek de website

Forbo
Forbo

Forbo Flooring: wereldleider in linoleum. In de Zaanstreek - een rijk geschakeerd gebied in Nederland met eeuwen industriële ervaring - ontwikkelt, produceert en verkoopt Forbo Flooring haar vloerbedekkingen.
Bezoek de website

Lano
Lano

Lano Carpets is een belangrijke producent in de productie van kamerbreed tapijt, karpetten en tapijttegels. Lano Carpets heeft bij de klanten het imago van een creatieve betrouwbare partner die producten levert van uitstekende kwaliteit gekoppeld aan prima service.
Bezoek de website

Van Besouw
Van Besouw

Van Besouw tapijt: innovatief tapijt dat met het materiaal als uitgangspunt door eenvoud en uitstraling mensen weet te prikkelen. Duurzaam tapijt van ongebruikelijke materialen, zoals katoen en linnen met subtiel ontworpen structuren en in zorgvuldig gekozen kleuren.
Bezoek de website

Balsan
Balsan

Een wereld van emoties en ontdekkingen. Betreed de creatieve en opzienbarende wereld van Balsan, bestaande uit gedurfde ontwerpen en vormen. Balsan is de Franse marktleider op het gebeid van broadloom carpets en tapijttegels.
Bezoek de website

Interfloor
Interfloor

Interfloor Tapijt & Vinyl is een toonaangevende leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl. Het bedrijf heeft sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.
Bezoek de website

Domo
Domo

Domo ontwikkelt moderne vloerbedekking die in meerdere situaties toegepast kan worden. Het uitgebreide assortiment van Domo omvat onder andere wall-to-wall carpets, matten en tapijttegels.
Bezoek de website

Armstrong DLW
Armstrong

Armstrong DLW is wereldleider in het ontwerp en de productie van plafonds en vloeraankleding. Het bedrijf richt zich zowel op de zakelijke als particuliere markt.
Bezoek de website

Raamdecoratie

Zonnelux
Zonnelux

Zonnelux heeft voor ieder interieur passende raamdecoraties, van trendy tot tijdloos en van sfeervol tot zakelijk. Voor elke lichtinval zijn er tal van oplossingen in stijlvolle en eigentijdse raamdecoraties.
Bezoek de website

Eijffinger
Eijffinger

Eijffinger is converter, importeur, exporteur en distributeur op het gebied van interieurstoffen (gordijnen) en wandbekleding (behang). In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger conceptmatig collecties gordijn- en meubelstof.
Bezoek de website

De Ploeg
De Ploeg

Het internationale topmerk De Ploeg staat voor ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen, welke in eigen huis worden geproduceerd.
Bezoek de website

Egger
Egger

Egger is een toonaangevende gordijnenspecialist met moderne collecties en innovatieve producten. Bij Egger vind u beslist de ideale oplossing voor uw interieur. Niet alleen stijlvol en mooi, maar ook passend bij de sfeer waarin u zich prettig voelt.
Bezoek de website

Artimo
Artimo

Artimo is een gespecialiseerde gordijnstoffengroothandel met een unieke collectie voor projectmatige toepassingen. Alle kwaliteiten zijn van 100% polyester Trevira CS, een vlamvertragende textielvezel die voldoet aan de internationale normen.
Bezoek de website

Ado
Ado

ADO is wereldwijd de grootste producent van interieurstoffen. ADO heeft het gehele productieproces in eigen beheer. Van de allereerste tekening, het maken van het garen, het spinnen, twijnen, weven en verven tot en met het veredelen, bedrukken, laseren en alle andere soorten nabewerking.
Bezoek de website

Kobe
Kobe

Prachtige interieurstoffen voor een veilige thuishaven met een landelijke uitstraling. Een brede variëteit aan dessins en materialen die expressie geven aan thuiskomen.
Bezoek de website

Vriesco
Vriesco

Vriesco International Fabrics is sinds 1948 uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie met een eigen gezicht, die in eigen beheer een unieke collectie decoratiestoffen ontwikkelt.
Bezoek de website

Afbeelding

gordijnen.jpg