Kaspers Projecten


Welkom bij Kaspers

Kaspers Projecten is een projectinrichter gespecialiseerd in alles op het gebied van vloer- en raamdecoratie. Wij kenmerken ons niet alleen door het verzorgen van een juiste afwerking, maar zeker ook door de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van vloerrenovatie.

Over ons

fotoblok1.jpg

Kaspers Projecten is ontstaan door visie, flexibiliteit, daadkracht en vakmanschap. Vanuit een freelance-positie zijn wij gegroeid tot een volwaardig projectstoffeerdersbedrijf. Dankzij ons machinepark kunnen wij ook ondervloeren renoveren of legklaar maken.
Lees verder...

Werkwijze

fotoblok2.jpg

Na afloop van een gesprek stellen wij graag een advies en een vrijblijvende prijsopgave op. Ingeval van goedkeuring van de opdracht wordt het pand ingemeten en komen achtereenvolgens de fases voorbereiding, realisatie en oplevering aan bod.
Lees verder...

Producten

fotoblok3.jpg

U kunt bij ons terecht voor al uw vloer- en raamdecoratie, zowel voor het verwerken van de producten als het leveren. Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten die onze visie ondersteunen: kwaliteit, service en dienstverlening voor een eerlijke prijs!
Lees verder...

Referenties

fotoblok4.jpg

Graag laten we enkele praktijkvoorbeelden aan u zien zodat u zich kunt overtuigen van de diensten en producten die wij aanbieden. Bekijk referenties van onder meer de Nederlandse Gasunie, Mercedes Benz Utrecht, Brocacef en Domus Medica.
Lees verder...

Referentie in beeld

gang.jpg